hu
Árak, Csomagok

A fotózások helyszíne  állandó jelleggel zalaegerszegi stúdióm. A budapesti fotózások a IV, illetve XI.. kerületben zajlanak, illetve újszülött babákhoz igény szerint házhoz is megyek. Az újszülött fotózáshoz minden kelléket és ruhát biztosítok, a többi fotózáshoz saját ruha szükséges.

Az alábbi árlista a  zalaegerszegi fotózásokra értendő, budapesti csomagárakról kérlek érdeklődj emailben.

 ÁRLISTA 

 ÚJSZÜLÖTT ALAP CSOMAG 59 000 Ft

A 2-4 órás fotózás jól fűtött, napfényes, bababarát stúdióban zajlik. Ezidő alatt 6-8 szettet fotózok, illetve amennyit a baba enged. Az elkészült 2-300 nyers fotóból az általam leválogatott 20 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. Ez a sorozat jórészt a piciről szól, de természetesen 1-2 családi kép is készülhet.

 

ÚJSZÜLÖTT PRÉMIUM CSOMAG 79 000 Ft

A 2-4 órás fotózás jól fűtött, napfényes, bababarát stúdióban zajlik. Ezidő alatt 6-8 szettet fotózok, illetve amennyit a baba enged. Az elkészült 2-300 nyers fotóból az általam leválogatott 40 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek.

Ennél a csomagnál igény szerint házhoz is megyek. 

 

 

BABAFOTÓZÁS 45 000 Ft

A 3 hónapnál idősebb babáknak javasolt ez a csomag, akik már nem az újszülött kort képviselik. Ez a fotózás a baba korától függően 1-2 óra hosszúságú, történhet szabadban és napfénystúdióban is. 

Az elkészült 3-400 nyers fotóból az általam leválogatott 20 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. Ez a sorozat jórészt a piciről szól, de természetesen 1-2 közös családi kép is készülhet az édesanyával és az édesapával. Az ár magában foglal egy facebook timeline borítót az általatok választott fotóból.

Kellékem rengeteg van, nektek csak 1 garnitúra váltás ruhát kell magatokkal hozni.

 

CSALÁDI CSOMAG 55 000 Ft

2, vagy több gyermekkel érkezőknek, illetve azoknak az 1 gyermekkel érkező családoknak, akik a BABAFOTÓS csomagban foglaltnál több fotót szeretnének. Ez a fotózás a gyermekek korától függően 1-2 óra hosszúságú, történhet szabadban és napfénystúdióban is.

Az elkészült 3-400 nyers fotóból az általam leválogatott 40 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. Ebben a sorozatban lehetőség van több családi fotóra, tesós képek készítésére, az általatok választott variációkban, korlátlan létszámmal. 

Kellékem rengeteg van, nektek csak 2-3 garnitúra váltás ruhát kell magatokkal hozni.

 

 

KARÁCSONYI, TAVASZI, ANYÁK NAPI STB. MINIFOTÓZÁSOK    35 000 Ft

Ez a fotózás kb 35-45 percet vesz igénybe. Kimondottan az adott évszakra, időszakra jellemző dekorral berendezett enteriőrben történik, előre meghirdetett napokon és időpontokban.  Az elkészült  nyers fotókból az általam leválogatott 18 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. Minifotózás keretében újszülött és kismama fotózást nem vállalok; ezek a minisorozatok 3 hónapos kortól ajánlottak, és maximum 12 éves korig javaslom.

A fotózásra kérlek alkalomhoz illő ruhában érkezzetek, átöltözésre ennél a fotózásnál nincsen lehetőség. 

 

SZÜLINAPI ALAP CSOMAG  45 000 Ft

Ez a csomag kimondottan "tortás fotózás", ahol a babát örökítem meg. Időtartama kb 35-40 perc.

Az általam leválogatott 15 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek.

Az ár magában foglalja a tortát.

Kellékem rengeteg van, nektek csak 1 garnitúra váltás ruhát kell magatokkal hozni a baba részére, amit nem sajnáltok összekenni.

 SZÜLINAPI FOTÓZÁS PRÉMIUM CSOMAG 55 000 Ft

Ez a fotózás általában az első szülinapon gyakori, de természetesen 2-3 éves, vagy akár idősebb gyermekek szülinapi fotózását is jelentheti. 1.5-2 órás fotózás alatt 4-6 szettet fotózva 3-400 fotó készül, amelyből az általam leválogatott 30 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. A fotózás része a "tortamaszatolás" is, kimondottan erre az alkalomra készíttetett szülinapi tortával, és egyedi szülinapi kellékekkel. A retusált fotók kb 1/3-a tortás kép, a másik 2/3 családi, illetve "sima" babafotó.

Kellékem rengeteg van, nektek csak 2-3 garnitúra váltás ruhát kell magatokkal hozni.

 

 

KISMAMA FOTÓZÁS ALAP CSOMAG 55 000 Ft

Ez a csomag kizárólag a kismamáról szól. 45-50 perces fotózás szabadban, vagy stúdióban, 2-3 szett fotózásával. A kellékeket biztosítom, de saját ruhát is lehet hozni (1 szett sötét és egy szett világos fehérneműt mindenképpen.)

Az általam leválogatott 20 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek.

 Ez a csomag csak zalaegerszegi fotózás esetén kérhető.

 

KISMAMA FOTÓZÁS PRÉMIUM CSOMAG 69 000 Ft

Ez a fotózás nagyobb lélegzetvételű, 2-3 óra hosszúságú, történhet szabadban és napfénystúdióban is. lehetőség van páros, illetve családi fotók készítésére,ha van már gyermek.

Az elkészült 3-400 nyers fotóból az általam leválogatott 40 db utómunkázott, nagy felbontású, JPEG formátumú képet egyedileg nyomott dvd-n adom át, kb 10-14 nappal a fotózást követően, illetve webes tárhelyről is letölthetőek. Ebben a sorozatban lehetőség van több családi fotóra, tesós képek készítésére, az általatok választott variációkban, korlátlan létszámmal. 

Kellékem rengeteg van, nektek csak 2-3 garnitúra váltás ruhát kell magatokkal hozni.

Az ár magában foglal egy alap, nappali sminket, és korlátlan kellékhasználatot (tüllök, csipkék, selymek, koszorúk, virágok stb).

 

 

Felnőtt portré, keresztelő, jegyes és esküvőfotózás árajánlatáért kérlek keress emailen!

Az árak 2016. július 1-től visszavonásig érvényesek.

 

Üzemeltető: Kóbor Pince Kft.

Asz: 22996424-2-20

 

 


 

 


 

KAPCSOLAT

 +36 30-256-9447
info@estherphotos.com