hu
a fotózásról

 KISMAMAFOTÓZÁS

A kismamafotózásra legalkalmasabb időszak  a 6-7. hónap, de ez persze egyénenként változhat. Ilyenkor már általában szépen gömbölyödik a pocak, viszont még nem annyira megterhelő egy 1.5-2 órás fotózás, mint az utolsó pár hétben. 6-8 szettet fotózok rengeteg kiegészítővel, kellékekkel, különböző hátterekkel. A fotózás történhet stúdióban, illetve szabadban is. Kérésre páros fotók is készülhetnek, és ha van már gyermek, akkor családi fotókat is készítek. Mivel a kismamafotókon hangsúlyos szerepe van a kéznek, egy igényes nappali smink mellett fontos a szépen ápolt kéz is.

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS
Az újszülöttek édes kis pillanatainak megörökítése a szívem csücske....
Legideálisabb a baba 4-10 napos korában megejteni a fotózást, ez az a kor, amikor még sokat és mélyen alszanak, így könnyű őket fotózni. Természetesen így is elképzelhető, hogy a baba altatása hosszabb időt vesz igénybe, ezért az egyetlen, amit a szülőktől kérni szoktam, az a türelem. Lehet, hogy 2 óra alatt végzünk, de lehet, hogy 5. Ezt előre nem lehet kiszámítani, babafüggő, hangulatfüggő.
Fontos hangsúlyoznom, hogy a baba biztonsága mindennél fontosabb. Kényelmes pózokban, puha textilek között, meleg stúdióban zajlik a fotózás.

CSALÁDI/BABA/GYERMEK FOTÓZÁS
Az újszülött fotózást leszámítva nincsen javasolt életkor a gyermek fotózására. 3 hónapos kortól minden időszaknak megvan a maga szépsége, bája, amit érdemes megörökíteni. Az első tudatos mosoly a szülőkre, az első lépések, az első szülinap, stb... Bármely életkor megörökítése maradandó emlék a család számára. A gyermek életkorától függően a fotózás 1-3 órát vesz igénybe. Nincsenek kényszeres beállítások, inkább hagyom a gyermeket ismerkedni a stúdióval, felfedezni a sok-sok kiegészítőt, és próbálom elérni azt, hogy önfeledten játsszon, nevessen, jól érezze magát. Ilyenkor lehet igazán megörökíteni az őszinte, boldog pillanatokat. A fotózás történhet stúdióban és kültéren is.

ESKÜVŐFOTÓZÁS
Ez a műfaj abszolút személyre szabott, ezért kérlek emailben keress meg a részleteket illetően.

KAPCSOLAT

 +36 30-256-9447
info@estherphotos.com