hu
Blog
04
okt
2016
Rokonlelkek találkozása

 Nehezen indult a napom. Szándékosan nem állítottam órát, gondoltam a kis biológiai vekkerek ( a gyerekeim ) úgyis ébresztenek a szokásos korai órán... Hát jól elaludtunk, így rohanás és kapkodás lett a reggelből, a betervezett edzésem (megint) elmaradt, mert nem értem volna időre a stúdióba. 

Furcsa, hogy mindig ezekből a zaklatott, kicsit lehangoltan induló napokból lesz estére valami sokkal több, sokkal pozitívabb, rengeteg értéket adó élmény-komplex.

Néha elgondolkozom, hogy életutak hogyan, és miért keresztezik egymást... A privát életben, és a munkában egyaránt. Szeretek ezen filozofálgatni, pláne utómunka közben, amikor visszanézem az adott fotózás pillanatait, és emésztgetem a beszélgetéseket.

Szabinával rokonlelkek vagyunk. Nemcsak a horoszkópunk egyezik, és vagyunk emiatt überbrutál kritikusak (elsősorban magunkkal, másodsorban a külvilággal szemben ), de azt hiszem ugyanúgy tudunk lelkesedni is dolgokért. Én például azért, ha szép nőket fotózhatok. Legyen az kismama, glamour, vagy esküvő fotózás, egyszerűen megérint, megihlet a női szépség. Szeretem fotón visszaadni a lágyságot, nőiességet. Nem szeretem a 100 %-osan beállított, megkomponált fotókat. Ha megvan az összhang fotós és modell között, akkor nekem csak irányt kell mutatnom, a többi a másikból jön. És innentől már spontán a dolog. Nagyon jó energiákkal dolgoztunk ma, és észre sem vettem mennyire elszaladt az idő, és úgy konkrétan a nap is. Nem bántam, sőt hálás vagyok érte :)

 

KAPCSOLAT

 +36 30-256-9447
info@estherphotos.com