hu
Blog
02
szep
2016
Évekig írtam blogot, és tettem közzé a fotózások anyagát a korábbi weboldalamon. Aztán évekig szüneteltettem az írást, talán idő, talán inspiráció hiányában. A weboldal is átalakult közben, töröltem a korábbi bejegyzéseket. Most valamiért úgy érzem, itt az újrakezdés ideje :) Talán mert ősz van, és 3 nap múlva szülinapom... Egy privát oktatás történetéről fogok mesélni :)

Az oktatás néhány éve van jelen a munkámban. Kívülről ez nem igazán látszik, mégis rengeteg szervezést igényel egy profi oktatási nap kivitelezése, ahol jó esetben a közös munka végén mindenki elégedett; tanuló is, oktató is, modell is :)

A csoportos oktatásokat egy időre lezártam, őszintén szólva kicsit sok volt már, elfáradtam benne. Szerettem volna csak a privát oktatásokra koncentrálni. 

Nem hiszek a véletlen találkozásokban, inkább megrögzötten vallom, hogy az életünkben minden okkal történik. Okkal talált meg Erika is a privát oktatás kapcsán, amitől kicsit meg is ijedtem az elején, hiszen annyi kérdése volt, annyira komoly és konkrét elvárásai, hogy nem tudtam, belefér-e ez a közös időkeretünkbe, és el tudok-e mondani, meg tudok-e mutatni mindent, amit szeretnék, és persze amire ő kíváncsi. És persze okkal csatlakozott hozzánk gyönyörű kismama modellünk, Kitti is...

Hiába volt "feszített" a tempónk, mégis annyira könnyed, annyira gördülékeny fotózás volt, és annyira lelkes voltam ettől az egésztől, mintha először csinálnám. 

Fantasztikus referencia sorozatot készítettünk Erikának, és persze örök emléket Kittinek, Krisztiánnak. Nem mellesleg én is büszkén mutatom a sorozatot Nektek.

 

KAPCSOLAT

 +36 30-256-9447
info@estherphotos.com